diumenge, 23 de setembre del 2012

BUBA COCKER EN ADOPCIÓ - TARRAGONA

Torno a escriure't en referència al Buba, (aquest és el nom que li he posat jo), cada dia està més tristó, es pasa moltes hores estiradet a la gàbia dormint, així s'aïlla de la seva tristor.
És una mica estrany quan el vam arreplegar, portava arnés i estava molt ben pelade. Però amb les averigüacions que vam fer per la zona. no vam trobar el/s propietari/s i tampoc el va reclamar ningú. I els cockers es deprimeixen molt fàcilment.
Gràcies pel teu interés. Si saps d'algú que se l'estimi i el vol adoptar, fes-m'ho saber sis pli. Novament gràcies.
CONTACTE:
Blanca  977-166429 de 8 a 15 hrs. de dilluns a divendres.
 El tenim en una gàbia tot solet i tristó al Refugi, ja ho saps els gossets (i sobretot els cockers), necessiten l'amor i el contacte humà.

dijous, 20 de setembre del 2012

LLEIDA: URGENTE. Protectora: necesitan PIENSO y AYUDA VETERINARIA.

GRACIAS DE ANTEMANO DE PARTE DEL EQUIPO DE VOLUNTARIOS!NECESITAMOS PIENSO
Que hay crisis ya lo sabemos, pero lo que muchos desconocen es que también está haciendo estragos entre las Asociaciones protectoras de animales. Los medios de comunicación apenas nos dedican un espacio para transmitir a la sociedad los enormes esfuerzos que los VOLUNTARIOS han de hacer A DIARIO para poder seguir llevando a cabo nuestras tareas. Con más de 200 perros en nuestras instalaciones, contamos con el ÚNICO APOYO DE LAS DONACIONES. Pagamos el alquiler del terreno, la luz, el agua, los medicamentos, tenemos una factura interminable en el veterinario pues TODOS nuestros perros reciben los cuidados imprescindibles. Todos nuestros animales son atendidos si lo precisan, son vacunados y desparasitados. Algunos padecen enfermedades crónicas que requieren analíticas de seguimiento y controles periódicos veterinarios. Imaginaros por un momento, la cantidad de pienso que gastamos a diario!!
Hoy, nuestro proveedor, que nos hacía precios muy ajustados, ha tenido que rescindir su colaboración con nosotros debido a la crisis y nos enfrentamos al terrible problema de poder encontrar a algún otro que se ajuste a nuestro limitado presupuesto!
POR FAVOR, hacemos un llamamiento a toda la gente buena que nos sigue, para que se recopile pienso entre amigos y familiares y, si alguien conoce a algún proveedor que quiera colaborar con nosotros, POR FAVOR, que nos lo haga saber! Es un tema URGENTE E IMPORTANTÍSIMO pues se trata de la alimentación de nuestros perros!!!!
Si puedes echarnos una mano...no lo dudes.....escríbenos a: protectoralleida@hotmail.com CC: (2100-0181-23-0200414255
 AYUDA VETERINARIA
En tiempo de crisis la protectora no esta pasando por sus mejores momentos como todos ya sabeis , nos quitan las ayudas , nuestros colaboradores se ven afectados y muchos tiene que dejar de ayudarnos, mas abandonos y los voluntarios no dejan un instante de pensar como poder ayudar a nuestros peludos.Nuestro sueño no se va a poder realizar de momento , ya que nos hubiera gustado poder ofrecerles a nuestros peludos una prote nueva , en mejores condiciones que la que tenemos, pero los gastos veterinarios no nos dejan respirar y se nos va nuestro dinero en pagar facturas del veterinario , pienso , agua ,luz etc.....
Hemos pedido pienso, hemos pedido ayuda economica y solo nos queda pediros una cosa... AYUDA VETERINARIA.

Nos gustaria que algun VETERINARIO o AUX. VETERINARIO se uniera a nosotros , a nuestro grupo de voluntarios , podria ayudarnos a hacer curas , pautar medicacion y explicarnos las mejores maneras de cuidar a nuestros abuelitos en sus achaques que no son pocos .
Os pedimos ayuda aunque sea una vez por semana y que mejor manera que ayudar en algo que se a estudiado , en ayudar a nuestros amigos los peludos.
Os lo pedimos nosotros .... pero principalmente os lo piden ellos , ayudanos a que entre todos consigamos salir de la crisis y demostrarles a nuestros peludos que unidos todo se puede.


dimarts, 18 de setembre del 2012

CATALUNYA: CALVIN, 3 KG. DE SIMPATIA


Una familia para CALVIN 

No pedimos dinero, No pedimos que nos compres nada, No pedimos NADA para nosotros, solo pedimos que difundais a CALVIN,
Calvin es un abuelin, que fue encontrado por la autopista corriendo, fue llevado al veterinario, y como no, no tenia chip, tiene entre 8-9 años.
Es un perro muy activo a pesar de su edad, le encanta tomar el sol, y escarbar en las macetas donde hace un hueco y se mete, es bueno, nada conflictivo, muy tiernito, un abuelin gruñoncete (esto de buen rollo) muy bonito, mini, y un encanto de
ani...

mal, y sin embargo NADIE ha preguntado or el desde que lo tenemos hace 3 meses,
Se merece una familia que le cuide, que le quiera, y que le de los ultimos años de vida que le puedan quedar, que por como es el, le quedan muchos,
Esta sanito, (le falta algun dientecito)
Pesa 3 kilos poco mas,
Si alguna vez tuvo un hogar, que seguro lo tuvo, cuidarlo no lo cuidaron muy bien, y ahora es el momento de que CALVIN tenga lo que se merece,

Le ayudais a encontrar una familia?
Seguro que si
Si alguien quiere adoptarlo, que nos escriba

Contacto: busco1angel_azul@hotmail.com
Conatcto: housepets@live.com
Telefono----- 652 10 58 26

dimecres, 12 de setembre del 2012

QUÈ FER QUAN PERDS UN GOS/SA MOLT PORUG/A

1.Denúncia a la policia, avís al col·legi de veterinaris (xip), protectores, gosseres municipals, ajuntaments, autopistes, associació de veïns, voluntaris, etc.

2. Si el gos s’ha escapat lluny de casa, trigarà en orientar-se. Les primeres hores es deixarà veure molt pel voltant de la zona on es va escapar i el punt mateix on es va escapar.


3.Importantíssim penjar cartells amb foto, nom, edat, raça, descripció del caràcter (si és espantadís/sa AVISAR que no l’intentin agafar, doncs pot fugir de la zona o acabar a la carretera), la zona d’on es va escapar i si portava o no collaret immediatament. Fer cercles des de on es va escapar i així marcar un radi. L’objectiu és tenir coneixement de per on es mou (les primeres hores s’estarà situant) i per tant hi haurà més oportunitats de rescatar-lo.


4.Ràpidament utilitzar tot tipus de medis de comunicació per donar avís de la pèrdua del gos/sa. Facebook, diaris i ràdios de la zona, etc. També pot ser de molta utilitat parlar amb taxistes i escombriaires (són professional que estan tot el dia al carrer). Quanta més gent s’assabenti, més possibilitats hi haurà de que sigui vist/a.

5.Si s’ha escapat i comença a fer-se fosc, deixar menjar i aigua al diferents punts del radi establert des d’on es va escapar (és aconsellable deixar roba de l’amo juntament amb el menjar i l’aigua).

6.Insistir amb les trucades a la policia, gosseres i protectores. Moltes vegades no t’informen de manera immediata.

7.Un cop comencem a rebre trucades d’avis, analitzar els punts i les hores en que ha sigut vist/a. És provable que per sobreviure busqui punts de menjar fixos de gats i gossos.

8.Identificar aquest punts de menjar, deixar roba de l’amo i vigilar-los. Si se l’ha vist més d’un cop, tornarà.

9.Potenciar un punt de menjar existent o crear un de nou, que sigui allunyat de perill de cotxes. Fer d’aquest punt un punt de trobada amb el amo.

10.Si està en tal estat de pànic que no atén ni al seu amo, parlar amb les protectores. Hi ha gent molt experta que pot donar solucions depenent del cas i la situació.

11.No perdre l’esperança. La última solució és començar de nou. Guanyar-se de nou la seva confiança donant-li de menjar diàriament a un punt concret (primer sense mirar i sense apropar-se i anar avançant).

SOBRETOT: NO ET DONIS PER VENÇUT! ELL/A NO HO FARIA! ET NECESSITA.

NO ESTARÀS SOL/A. En la recerca segur que hi haurà molta gent disposada a donar un cop de mà.

MAI UTILITZAR SOMNIFERS AL MENJAR, SI EL GOS/A NO ES TROBA EN UN LLOC TANCAT. POT FUGIR, PERDRE ELS REFLEXES I SER ATROPELLAT O CAURE DORMIT A LA CARRETERA.

MAI UTILITZAR UN DARD TRANQUILITZANT SI NO ES TROBA EN UN LLOC TANCAT. 
TOT I QUE TENEN UN EFECTE FORÇA RÀPID, UN GOS/A POT CÒRRER MOLT EN 1-2MINUTS I DE NOU POT ACABAR A LA CARRETERA O POT ENDINSAR-SE A BOSC.

dilluns, 3 de setembre del 2012

LES NOSTRES MASCOTES, TENEN GRUP SANGUINI?

Doncs sí, les nostres mascotes també tenen grups sanguinis diferents els uns dels altres. Aquesta variació ve donada per unes proteïnes i lípids situats a la membrana de la superfície dels eritròcits. En els gossos s’han identificat sis antígens de superfície eritrocitària (DEA): 1.1, 1.2, 3, 4, 5, i 7. Els dos primers són els més abundants (60%) i es consideren els responsables del grup A positiu (+), mentre que els gossos que no en presenten cap dels dos són del grup A negatiu (-).

En l’espècie dels gats hi ha 3 grups: A, B i AB. El donant de sang ha de complir els següents requisits: un pes mínim (més de 27 kg) , una edat entre 1 i 8 anys, un hematòcrit per sobre de 40%, estar esterilitzada o no haver parit mai -si és femella- i no haver rebut mai cap transfusió (per tal d’evitar que pugui haver creat anticossos contra algun altre grup sanguini). En gats el pes ha de ser superior a 4,5 kg. Cal també que l’animal superi un examen mèdic on se li farà un hemograma complet, bioquímica i serologies depenent de l’espècie i de les malalties mes freqüents en l’àrea geogràfica on habita.
 

L’extracció de sang s’ha de fer de la manera menys estressant per a l’animal. La sang es recull en uns contenidors estèrils de 450 ml capacitat que ja porten anticoagulant. Cal pensar que es podria arribar a treure aquesta quantitat cada 3 setmanes però es recomana fer-ho com a màxim cada 3 mesos.
Requeriran una transfusió de sang aquells animals que tinguin una forta anèmia (hematòcrit per sota de 15%) o que manifestin l’anèmia amb letargia, anorèxia, debilitat, taquicàrdia i/o taquipnea. També pot ser necessària abans d’una cirurgia que es prevegi que pot sagnar abundantment. Abans de fer la transfusió cal tipificar el tipus de sang de cada pacient per a evitar reaccions adverses, però si es tracta de una urgència
es pot obtenir sang de qualsevol donant -sempre que no hagi rebut cap transfusió- i administrar-la directament al receptor si tampoc no ha rebut mai cap transfusió.
En conseqüència, com podeu veure, sempre cal disposar d’un banc de sang o almenys de un grup de donants per a qualsevol urgència que s’esdevingui. Ajudem a salvar vides!