diumenge, 24 de maig del 2015

ES NECESSITEN VOLUNTARIS A OLESCAN PROTECTORA DE VILALLONGA CAMP DE TARRAGONA

 Benvingudes i benvinguts a OLESCAN al Camp de Tarragona!
Des de fa uns dies som la societat protectora responsable de la gestió de recollida/rescat i acollida dels animals abandonats o perduts del Baix i l'Alt Camp.
Actualment el nostre centre d'acollida al territori és el que feia servir "Servei i Mascota Domingo".
Les instal·lacions són paupèrrimes i l'estat en el que ens hem trobat els animals ha estat pèssim. Per tot això, en aquest moment, la nostra màxima prioritat és la de millorar la qualitat de vida d'aquests animals i poder garantir el seu benestar, i per això, estem treballant a diari per mantenir tot net, que els animals surtin cada dia una estoneta , que mengin bé i rebin l'atenció veterinària que necessiten.
És una gestió nova en un espai vell, i ara necessitem molta ajuda per poder preparar i arreglar les instal·lacions i cuidar als animals.
Fa pocs dies que hem començat i us deixem unes imatges que segur us agradaran, hem creat grups de gossos per poder tenir-los fora de les gàbies.
Per últim us volem animar a difondre aquest missatge i a unir-vos a l'equip de voluntariat per poder passejar, banyar, jugar i atendre a tots els animals del centre. També podeu apadrinar, difondre per trobar adoptants responsables, apuntar-vos al nostre llistat de cases d'acollida, del grup d'organització d'esdeveniments o fen-te soci/a.
Anima't i participa!
Contacte: olescan.campdetarragona@gmail.com
_______________________________________________________
Bienvenidas y bienvenidos a OLESCAN en el Camp de Tarragona!
Desde hace unos días somos la sociedad protectora responsable de la gestión de recogida / rescate y acogida de los animales abandonados o perdidos del Baix y del Alt Camp.
Actualmente nuestro centro de acogida en el territorio es el que usaba "Servicio y Mascota Domingo".
Las instalaciones son paupérrimas y el estado en el que nos hemos encontrado los animales ha sido pésimo. Por todo ello, en este momento, nuestra máxima prioridad es la de mejorar la calidad de vida de estos animales y poder garantizar su bienestar, y por eso, estamos trabajando a diario para mantener todo limpio, que los animales salgan cada día un rato, que coman bien y reciban la atención veterinaria que necesitan.
Es una gestión nueva en un espacio viejo, y ahora necesitamos mucha ayuda para poder preparar y arreglar las instalaciones y cuidar a los animales.
Hace pocos días que hemos empezado y os dejamos unas imágenes que seguro os gustarán, hemos creado grupos de perros para poder tenerlos fuera de las jaulas.
Por último os queremos animar a difundir este mensaje y ha uniros al equipo de voluntariado para poder pasear, bañarlos, jugar con ellos y atender a todos los animales del centro. También podéis apadrinar, difundir para encontrar adoptantes responsables, apuntaros a nuestro listado de casas de acogida, del grupo de organización de eventos o haciéndoos socios/as.
Anímate y participa!
Contacto: olescan.campdetarragona@gmail.com






























Dissabte 30 de maig. Refugi Baix Camp Petjada Solidària al Pallol, Reus

 Estimats socis, amics i simpatitzants:
El proper dissabte 30 de maig, Refugi Baix Camp organitza la cinquena edició de la “Petjada Solidària”, al Pallol, Reus.
És una jornada festiva solidària adreçada especialment a les famílies amb nens. Hi haurà inflables, tallers, maquillatge, conta contes, música, botiga solidària, màgia… Els objectius són difondre la nostra tasca, lluitar contra l’abandonament d’animals i difondre l’adopció, a més de recaptar diners per mantenir les activitats de l’associació.
Creiem que pot ser una jornada divertida i a la vegada una bona oportunitat per les famílies per educar en valors com la solidaritat, la generositat i la protecció dels animals. Remarquem que la Petjada és organitzada i duta a terme per voluntaris, i que tots el beneficis es destinen als més de 100 animals que acull el Refugi. Veniu amb tota la família i amics. Us esperem!

PD. També us adjuntem un cartell amb alguns dels gats petits que tenim en adopció. En aquest moment n'hi ha molts i necessitem fer un esforç especial per trobar-los una bona llar. Sisplau, ajudeu-nos fent la màxima difusió...

Gràcies i fins aviat,

Refugi Baix Camp
www.refugibaixcamp.org