diumenge, 15 de febrer del 2009

La protectora de Tossa de Mar (Gerona) necesita ayuda urgente!!!

El Equipo de la protectora de Tossa de Mar (Gerona), solicita ayuda con la difusión de sus animales. Tienen unos 200 animales, que necesitan ayuda en su difusión para encontrarles un hogar.
Tienen un brote de parvovirosis, y los cachorros corren peligro.
Están desbordados y los voluntarios intentan sacarlos!!
Por favor, ayuda en la difusión de su llamamiento. Hay perr@s de todos los tamaños, edades, raza, cruces, etc...todos pendientes de poder ser adoptados.

Más información en su web:

http://www.selva.cat/caas/registre_castella/index.php

Contacto: caas@selva.cat

http://www.selva.cat/caas/

17 comentaris:

Club Esportiu Santa Eugenia de Ter ha dit...

Perdonar pero estais totalmente equivocados, la direccion web que sale és del Centro de Acogida Comarcal y no tienen parvo, ni hay peligro para ningun animal.

Raquel Puig ha dit...

M'han parlat malament d'aquest centre,sembla que els animals els tenen envoltats de merda i tenen a més d'un lligat a un arbre.
Personalment he tingut una mala experiència amb ells durant la desfilada d'aquest any a Blanes,per la qual cosa la ajuda més que al céntre sería per als pobres animals.

Anònim ha dit...

LOS PERROS ESTAN MAL EN LA GOSSERA DE TOSSA.ESTAN EN UN BOX DE 6 METROS CUADRADOS.3 PERROS EN CADA BOX.EL SUELTO DE ASFALTO.LLENO DE AGUA.UN POQUITO DE TECHO DONDE DUERMEN-ESTO NOSE VE PORQUE HAY UN MURITO Y COMO DUERMEN ALLI LOS 3 PERROS NO LO SE.LOS PERROS ESTAN TRISTES Y DESESPERADOS.ANTES DE IR ALLI PASE DOS HORAS EN LA CASA DE PROTECTORA Y ES UNA MARAVILLA.LOS PERROS TRES POR UNA PARCELA QUE ES MAS GRANDE QUE MI PISO DE 30 METROS.CADA UNO TIENE SU CAJITA CON MANTAS Y TOALLAS.COMEN MUUUUUY BIEN.LOS DE LA GOSSERA NO SE.YO VI TROZOS DE PAN TIRADOS POR EL SUELO Y TODO LLENO DE CACA.HORRIBLE.LO QUE ES IMPORTANTE ES IR A LAS GOSSERAS Y SACAR A LOS PERROS A PASEAR.ESTAN ENCERRADOS ALLI TODO EL DIA.MUY PERO MU TRISTE

Anònim ha dit...

mi experiencia con la protectora de tossa fue un chasco ace unos meses me encontré un perro abandonado i lo recoji en casa el caso es q llame al dia siguiente para saver si ellos se podían acer cargo del animal pues yo vivo en una habitación alquilada i me era imposible quedarme con el animal la respuesta del personaje que se encarga de la protectora fue q quien era yo para recoger un animal abandonado q si no lo podía tener en casa era mejor haberlo dejado abandonado a su suerte entonces mi pregunta es que pinta ese energúmeno aciendose cargo de una protectora cuando el q tedria q estar encerrado es el no debería tener ese cargo yo lo pondría a barrer las calles q seguro q seria de mas utilidad

Anònim ha dit...

El diumenge vaig estar en aquesta gossera ajudant a una noia a portar un gos que feia dies que corria per Tossa. Si que hi ha gossos lligats als arbres de fora, però en cap moment això vol dir que estiguin malament. El problema de tot això no és la gossera en si, si no que sóm les mateixes persones, les quals ens movem pels capritxos, que ens creiem que els animals són joguines, que són una moda i una distracció. Hauríem de ser conscients que no s'han de comprar, que s'han d'adoptar. Que lamentablement si volem un gos de raça no cal anar a la botiga, només hem de passejar per qualsevol gossera, refugi etc. i en trobarem de totes les races, tamanys i colors.
Si en una gossera hi ha 200 gossos i només 6 mans i pocs recursos econòmics, que ens esperem? Si les lleis fossin més dures, hi haguessin més controls dels xips, des censos, de la cria il•legal etc. hi haurien menys gosseres i refugis i en cadascun d'ells hi haurien menys gossos i estarien més ben atesos.
No defenso aquesta gossera ja que desconec les atencions prestades als animals, no sé si són correctes o no, però dir que ens és molt fàcil crititcar la feina que fan els altres.

Anònim ha dit...

HOLA:

¿Que haceis para evitar que los ayuntamientos persigan a quienes dan de comer y beber a los animales,en la zona libre de bosque o verde junto a las playas?

Por encima de una ordenanza existe una ley contra el maltrato.

Y dejar morir de hambre y sed a los animales, es una cruekdad que realiza el Ayuntamiento de LLoret de Mar, mandando a la policia local, se nos persiga y acose, por alimentarlos y darles agua.

Otras personas pueden ensuciar, pero quienes lo hacemos hace años,procuramos dejar todo limpio,incluso llevamos los animales al veterinario cuando es necesario.O recogemos los chiquiutines, y nos cuidamos de publicar para que se adopten gratuitamente.

¿Porque no mediais,para que esto no suceda,y no se nos persiga?

Gracias,

http://www.youtube.com/watch?v=aXwjZsWf_Xc&feature=channel_video_title

Rudegirl ha dit...

A mi em sap molt de greu per tots els gossets que están en aquestes condicions i sense amus. A mes a mes jo ara mateix estic buscan un gosset per mi pero despres minformo i resulta que em demanen que pagui per emportarme.l. Com vuleu que la gent ajudi a aquests pobres animals si has de pagar? A mi em semblaria molt be si fos rica i em sobressin les diners, pero com no es el meu cas... A mes, ja haure de pagar tot el seu menjar i les demes coses per mantener.lo. Crec que si realment voleu que la gent els adopti, no els hi haurieu de posar aquest opstacle.

Anònim ha dit...

El que et fan pagar és la revisió veterinaria i possibles tractaments que hagi necessitat l'animal, a part del cost del xip, i de la castració. A mi no em sembla tant malament, ho han de fer totes les protectores, els veterinaris no hi van gratuitament. També s'ha de tenir en compte que pagar aquestes despeses a una protectora, sempre surt una mica més econòmic que a un veterinari acudint de manera particular.
Sobre la gossera de Tossa, tinc dubtes de que es tractin bé els animals. No puc dir com ho sé, però no us enganyo. Els gats que recullen es porten directament a matar-los i molts gossos malalts corren la mateixa mala sort per no haver de pagar tractaments, és vergonyós! No s'hauria de sacrificar cap animal perquè si. I pensar que depen del consell comarcal....

Anònim ha dit...

Aquest bloc és excel · lent. Hi ha sovint tota la informació corresponent als suggeriments dels meus dits. Gràcies i mantenir el treball superior!

Anònim ha dit...

Jo he adoptat gossos a aquesta gossera. La pudor que feien a pipí i caca era infecte. Els vaig tindre que banyar
Abans d entrar a casa. Van estar mes d una setmana bebent com desesperants. Dedueixo que Fins i tot l aigua es escasa en aquesta gossera.
Si mireu la pagina web periodicament veureu que les fotos dels mes vells van desapareixent. Casualitat???
No crec

Awaken ha dit...

Gràcies per tots els vostres comentaris, són molt importants perqué així sols així podem ajudar els animalons que ès del que es tracte...el que alguns esteu dient és molt preocupant i s'hauria de fer alguna cosa al respecta!!!!

Anònim ha dit...

A veure, s'ha de ser més rigurós a l'hora d'escriure un article.

La PROTECTORA DE TOSSA no té res a veure amb la GOSSERA COMARCAL DE TOSSA.

És a la gossera on tenen gossos lligats als arbres de fora. És a la gossera on hi solen haver 4 gossos per gàbia (petita) i el terra és ciment. És a la gossera on sovint a l'hivern els gossos s'han d'estirar sobre el terra encara moll acabat de netejar. És a la gossera on les gàbies solen estar amb merda.

La protectora els té al jardí, en petits parcs vallats, amb terra i sovint herba, amb casetes independents amb palla on dormen.

NO CONFONGUEM LES COSES PERQUÈ UNA NO TÉ RES A VEURE AMB L'ALTRA!

Awaken ha dit...

Molt bé...moltes gràcies per l'aclaració...però s'hauria de fer alguna cosa perquè els animalons de la gossera de Tossa no patissin...que es pot fer???

Anònim ha dit...

És complicat, perquè la mateixa gossera (els encarregats) ja no tenen voluntat per millorar les coses si això implic a per ells un sobreesforç.

Vaig preguntar a un treballador com és que no tenien mantes a les gàbies i em va dir que el superior/encarregat no ho volia perquè clar, alguns gossos s'hi caguen i llavors están brutes etc.

Així que ja ho veus, per no rentar més no volen tenir els animals en condicions.

I això que el servei el paguem tots.

Anònim ha dit...

Com ha dit un anònim per aquí, jo també sé del cert que els gats no els agafen a la GOSSERA, els eutanasien directament (només fa falta que algún veterinari sense ética ni moral signi conforme el gat està malalt i ja està, no cal ni que facin la prova o analítica). Això passa.

Els gossos malalts o traumatitzats duren 2 dies a la GOSSERA, si no fos perquè la majoria acaben anant a la PROTECTORA (que està a pocs metres).

Jo vaig preguntar un dia si era possible entrar al pati on tenen diversos gossos a la GOSSERA per donar carinyo, jugar amb ells, el que fos i em van dir que estaba prohibit. Així que com deia, per unes normes absurdes i la llei del mínim esforç, la GOSSERA COMARCAL no té voluntat de millorar les condicions dels animals que tenen.

Anònim ha dit...

Hola soy de lloret residencial se ha escapado perro negro raza reteiber

Awaken ha dit...

Hauries d'especificar més...per exemple qui és el contacte per avisar si es troba el gosset...teniu foto?