dimarts, 31 de març de 2009

MANIFESTACIÓN DIA 4 DE ABRIL, EN CONTRA EL CIERRE DE LA PERRERA DE VILANOVA I LA GELTRÚ - BARCELONA

OS ESPERAMOS!!!!!
Sábado 4 de abril, a las 11.30 en plaça de les Neus (al final de la Rambla de Vilanova).

COPIO:
El texto está en catalán, hago una explicación para los que no lo entiendan:

LO QUIEREN TRASLADAR A LA PERRERA DE VILAFRANCA, DONDE HAY UNA MORATORIA Y TIENEN PERMISO PARA SACRIFICAR A LOS ANIMALES, Y DONDE NO SE ACEPTAN VOLUNTARIOS.
Altarriba ha presentado una propuesta de gestión en Vilanova, para evitar el traslado y evitar la muerte de muchos animales. No han recibido respuesta por parte del ayuntamiento.

IREMOS CADA UNO CON NUESTROS PERROS (SI TENEMOS). TENEMOS QUE SER MUCHOS Y DEMOSTRAR AL ALCALDE (Joan Ignasi Elena, PSC), A LA REGIDORA DE MEDI AMBIENT (Iolanda Sánchez, ICV) Y A TODOS LOS DEMÁS POLÍTICOS, QUE NOS IMPORTAN LOS ANIMALES, NO COMO A ELLOS... Y QUE VILANOVA QUIERE UNA PERRERA, una perrera donde podamos volver a entrar los voluntarios, donde podamos hacer fotos y difundir a los perros y gatos, donde podamos dar golosinas sin escondernos de las cámaras, donde perros buenos no sean considerados agresivos por unos ineptos veterinarios, donde donde no se despida a trabajadores por defender a los animales, dónde todos ellos puedan ser felices y tener una segunda oportunidad....DONDE SE RESPETE LA VIDA!!!

Blanca

CONVOCATÒRIA OFICIAL PER LA MANIFESTACIÓ EN CONTRA DEL TANCAMENT DE LA GOSSERA DE VILANOVA I LA GELTRÚ I DEL TRASPÀS DELS ANIMALS AL CAAD DE VILAFRANCA DEL PENEDÉS.

Les entitats “Amics i Protectors dels Gats”, “Unió Protectora d’Animals del Garraf” i “VNG en Acció els Animals” us convoquem a tots a una manifestació el proper dissabte dia 4 d’abril. Ens trobarem a les 11:30 del matí a la plaça de les Neus (Vilanova i la Geltrú), dalt de tot de la rambla Principal. A les 12 del migdia sortirem rambla avall fins arribar a la rambla Josep Tomàs Ventosa (la carretera general). Llavors, per la vorera, caminarem fins al carrer Llibertat i pujarem fins la plaça dels Carros, agafant seguidament el carrer Sant Sebastià i així arribarem fins la plaça de la Vila. Allà ens reunirem uns minuts i llegirem un comunicat.

El motiu pel que s’ha organitzat aquesta manifestació és el tancament de la gossera de Vilanova i la Geltrú i la intenció de l’Ajuntament del municipi de traspassar els animals al CAAD de Vilafranca del Penedès, centre que porta gairebé tres anys amb moratòria a la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya 22/2003 que entra en vigor l'1 de gener de 2007, per continuar sacrificant als animals indiscriminadament. Això es durà a terme a través de la Mancomunitat Penedès-Garraf, a la qual s’adhereix l’Ajuntament de manera imminent. I els animals de Vilanova tindran la mateixa sort que tots els que ja han mort a Vilafranca.

La Fundació Altarriba ha demanat poder presentar una proposta real i viable per tal que se’ls faci una concessió de la gestió del centre vilanoví. Volem aprofitar aquesta manifestació per demanar a l’Ajuntament que tingui en compte aquesta proposta i que pensi que els animals de Vilanova, s’han de quedar a Vilanova. A més, els diners dels nostres impostos seran invertits en un CAAD de fora del nostre municipi gestionat per empreses també de fora.

Cal esmentar també les més de 4000 signatures recollides en dues setmanes per part de les tres entitats, en contra d’aquest tancament, el grup del facebook “No al cierre de la perrera de Vilanova” amb més de 1200 membres… No podem oblidar que el CAAD de Vilafranca encara sacrifica i no volem que els animals de Vilanova acabin així.

Portem anys que ens posen pals a les rodes per tal de promoure les adopcions; no ens permeten fer fotografies per posar a les webs, fa 2 mesos que tampoc deixen entrar a voluntaris i posen impediments als adoptants, amb la qual cosa, s’ha arribat a una situació de saturació que, segons l’Ajuntament, junt amb una xifra totalment fictícia d’inversions necessàries per adaptar les instal·lacions a les condicions que exigeix la normativa, són els arguments que fan servir per dur a terme aquest tancament. A més s’ha acomiadat improcedentment a una excel·lent treballadora pel simple fet de defensar els animals.

Si els diners dels nostres impostos s’inverteixen en una altra comarca, Vilanova perd la oportunitat de beneficiar-se d’aquestes inversions, tant a nivell de llocs de treball com de petits comerços i empreses de serveis. La Fundació Altarriba vol presentar un projecte de gestió que no suposa cap despesa més que la de portar-los a Vilafranca.
Per aquests motius, us convoquem a tots de manera oficial pel proper dia 4 d’abril a les 11:30 a la Plaça de les Neus. Podeu venir amb els vostres gossos (si en teniu i no són molt nerviosos o espantadissos). Demostrem a l’Ajuntament què n’opinem de la seva política, demostrem què pensem d’aquest traspàs, cridem que som gent sensible que no podem tancar els ulls a una injustícia com aquesta!
Això sí, fem-ho de manera pacífica, civilitzada i amb tot el respecte que es pot tenir.
Gràcies a tots per la vostra col·laboració. Agrairem que se’ns ajudi amb la difusió de l’acte.Atentament,
Ricard Garcia Vilanova
President de VNG en Acció pels Animals
vng.enacciopelsanimals@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vilanova i la Geltrú está en la provincia de Barcelona. Se necesita el apoyo de todo el mundo.