dimarts, 25 d’agost de 2009

XIC URGENTE ENCONTRARLE UN HOGAR ANTES DEL SABADO!!! CATALUNYA

ADOPTADO!!!


XIC ES MUY URGENTE ENCONTRARLE ACOGIDA O ADOPCION ANTES DEL SABADO 29 DE AGOSTO!!!
Pesa 6 Kg, es macho y tiene un añito!!! Su dueño esta muy enfermo y no puede hacerse cargo de el!!
Esta esterilizado, vacunado, con chip y la leishmania ha salido negativa!!
Se lleva bien con perros y gatos, es sumiso y cariñoso, tiene un poco de miedo porque ha estado 7 meses solito en una finca, donde le daban de beber y comer, pero no lo podian tocar del miedo que tenia!!
En dos dias se ha adaptado en su casa de acogida, con tres gatos y dos perritas, y juega con los machos!! Sus necesidades las hace fuera de la casa, sabe ir con la correa, es ideal para casa o piso y tranquilo!!
En su casa de acogida no lo pueden tener mas tiempo, se marchan fuera, es muy urgente encontrarle otra casa de acogida o mejor casa de adopción!!!
CONTACTO:
animalgestio@gmail.com
665 63 88 00
Rosalia
rcmaso@hotmail.com

Hola companys us paso fotos del Xic, he d'intentar donar-lo en adopció abans de dissabte, pq el tinc acollit a casa i marxo fora de vacances i no voldria haver-lo de portar al centre, pq s'ha adaptat molt bé i tornaria enrera, a veure si el puc col.locar de casa a casa. Si el podeu difondre
Pesa 6kg, el seu amo està molt malalt i no es pot fer càrrec. És mascle i té un anyet i poc.
Ja està esterilitzat, vacunat i amb xip i la leishmania ha sortit negativa.
S'enten amb gats i gossos, és molt somís i molt carinyós, tot i que té una mica de por encara pq ha estat 7 mesos sol en una finca on li donaven menjar i aigua però no el podien ni tocar de por que tenia.
En 2 dies s'ha adaptat a casa meva, amb els 3 gats i les dues gosses, aquest ma´ti abans de l'esterilització ha jugat com un boig amb un altre mascle.
Fa els pipis i caques a fora i sap anar amb corretja, vaja que és ideal, i a dins a casa es tomba i no molesta gens.
Si, no li trobo familia aquesta setmana però hi ha algú que el pugui acollir, seria perfecte, jo marxo 11 dies, però és possible que li trobem adoptant abans, per tant si algú el pot acollir, també s'accepta.
Espero que tingui sort, pobret!!
Animal Gestió
Alba Jornet
Tècnica de gestió municipal d'animals domèstics
665 63 88 00
www.caadmoianes.moia.cat