dijous, 31 de desembre del 2009

AJUT PELS 4 POTES

Ha arribat el fred i uns dels éssers més desvalguts i maltractats de la nostre societat a pesar de la seva fidelitat i bondat infinita i demostrada, n’està patint les conseqüències.

Com tots sabeu molts gossos i gats son abandonats diàriament, això fa que les gosseres i associacions protectores estiguin saturades any rere any, endeutades per les factures veterinàries, pinsos, medicaments.... saturades per la feina que no acaba mai i que mai arriba a tots els llocs on es voldria, però sense perdre les ganes ni la il·lusió per intentar que tots aquells que tenen la “sort” de fer cap a un d’aquests refugis pugui recuperar la dignitat i la felicitat després d'haver estat brutalment maltractats en masses ocasions, o simplement abandonats per raons tant diverses i absurdes que van des de que el gosset “fa caca”(òbviament, com tu), o que ha crescut massa, que s’ha fet vell i ja no és “bonic”, que està malalt, o que aquella raça en concret ja no està de moda.

Per tot això estem fen una col·lecta per poder ajudar a alguna de les protectores que es trobi en una situació més crítica.

Si vols fer un donatiu econòmic es farà servir per comprar pinso, llits, mantes i articles de primera necessitat, aprofitant que tenim un descompte especial en la compra d’aquests articles i així amb la mateixa quantitat de diners podrem comprar quasi bé el doble de productes.

Si no et va bé o no t’agrada donar diners en efectiu també pots ajudar, i molt, comprant tu mateix el que vulguis o inclús sense gastar diners, buscant dins a casa moltes coses que tens i que no fas servir i que en canvi per a ells seran molt importants. Ens avises i nosaltres ho vindrem a recollir encantats allà on es diguis.

NECESSITEM:

- Mantes, llençols, tovalloles, cortines, mantells, fulards, catifes, jerseis, abrics , qualsevol penyora que ja no facis servir i els pugui donar una mica de calor.

- Palanganes/ cubells, si son prou grans serviran de llit per cadells i gossos petits, si no, per donar-lis menjar i aigua

- Bosses d’aigua calenta, arriben molts cadellets que només tenen uns dies de vida, sense mare, que s’han d’alimentar amb biberó i que si no tenen la temperatura adequada moren sense poder fer res per ells.

SI HEU TINGUT, O TENIU, GOS/GAT:

- Les cosetes que feia servir el teu pelut i que ja no feu servir ens aniran bé, bols per menjar i aigua, mantes, llitets, casetes, corretges, collarets, joguines, abrics....

- Pinso que no li agradi o que us hagi quedat, medicaments, xampús, arena per gat....

- Campana/collaret isabelí, si alguna vegada n’heu fet servir algun per el vostre pelut i encara el teniu també ens anirà molt bé.

ALIMENTS:

- Pinso per gos o gat, adult i cadell.

- Llaunes de menjar per gos o gat, adult i cadell.

- Galetes per gos o gat.

- Llaminadures per gos o gat.

- ”Quesitos” que no necessitin estar a la nevera, ens van molt bé per donar les medicacions camuflades dins.

- Galetes Maria.

MEDICAMENTS:

En veterinària es fan servir molts medicaments per humans i segur que en tens algun que ja no fas servir i acabarà caducant:

*Aspirina – àcid acetilsalicílic

*Augmentine – Amoxicil·lina+Àcid Clavillans (genèric)

*Picolaven

*Mucosa

*Ibuprofè

*Protectors gàstrics: Anisidina, Metrazol, Orval, Alma

*Iode – Metadina

*Supero fisiològic

*Col·liri ocular

*Col.liri TORBEX

*Col.liri COLIRCUSÍ GENTADEXA

*Diprogenta

*Halibut pomada

*Vàlium

*Benes

*Gasses

*Esparadrap

*Cotó

*Aigua oxigenada

*Protectors de Llit

*Termòmetres

*Xeringues (sense agulla)

*Flagyl

*Salvacolina

*zyloric

Per donatius econòmics podeu fer un ingrés al nº de compte: 0019 0083 61 4010013104, indicant el vostre nom i cognom i el text “PELUTS”

Per qualssevol altre donatiu o consulta podeu fer-ho als següents telèfons i adreces de correu elctrònic:

Núria Andrés 667655994 schland@wanadoo.es

Pilar Soto 651660018 molysolo@hotmail.es

Susanna Burch 637780848 susannaburch@yahoo.es

Hem ficat una data límit ( 30/01/2010) per l´entrega de les vostres possibles aportacions, per no allargar-ho massa en el temps i poder entregar el que hagim pogut recollir l´abans possible, doncs l´hivern és llarg i cal material pels animalons.

MOLTES GRÀCIES EN NOM DELS PELUTS QUE POGUEM AJUDAR!