diumenge, 24 de maig del 2015

Dissabte 30 de maig. Refugi Baix Camp Petjada Solidària al Pallol, Reus

 Estimats socis, amics i simpatitzants:
El proper dissabte 30 de maig, Refugi Baix Camp organitza la cinquena edició de la “Petjada Solidària”, al Pallol, Reus.
És una jornada festiva solidària adreçada especialment a les famílies amb nens. Hi haurà inflables, tallers, maquillatge, conta contes, música, botiga solidària, màgia… Els objectius són difondre la nostra tasca, lluitar contra l’abandonament d’animals i difondre l’adopció, a més de recaptar diners per mantenir les activitats de l’associació.
Creiem que pot ser una jornada divertida i a la vegada una bona oportunitat per les famílies per educar en valors com la solidaritat, la generositat i la protecció dels animals. Remarquem que la Petjada és organitzada i duta a terme per voluntaris, i que tots el beneficis es destinen als més de 100 animals que acull el Refugi. Veniu amb tota la família i amics. Us esperem!

PD. També us adjuntem un cartell amb alguns dels gats petits que tenim en adopció. En aquest moment n'hi ha molts i necessitem fer un esforç especial per trobar-los una bona llar. Sisplau, ajudeu-nos fent la màxima difusió...

Gràcies i fins aviat,

Refugi Baix Camp
www.refugibaixcamp.org