dimarts, 13 d’abril del 2021

Ens enfrontem a Milanuncios als tribunals: ajuda'ns a defensar els animals!

 

Ens enfrontem a Milanuncios als tribunals: ajuda'ns a defensar els animals!

Milanuncios

És ara o mai. Per guanyar una batalla judicial que podria marcar un abans i un després contra el tràfic d'animals a Espanya, necessitem tota la col·laboració possible.

En 2019, gràcies a la nostra denúncia, l'Ajuntament de Barcelona va incoar un expedient sancionador contra Adevinta Spain SLU, l'empresa que hi ha darrere dels portals Milanuncios i Vibbo, per mantenir anuncis il·lícits de venda d'animals.


L'expedient comportava una sanció de 150.000€ i era la primera vegada a Espanya que es posava en marxa un procediment administratiu per combatre el comerç il·legal d'animals a internet.


Però des d'Adevinta Spain SLU van recórrer la multa imposada i van interposar un recurs contenciós administratiu contra la resolució del procediment sancionador incoat. Així que a hores d'ara ens trobem en plena fase judicial, i qualsevol procés d'aquest tipus en seu contenciosa administrativa comporta unes despeses importants.


En aquest cas, a causa de la importància que tindrà en el futur una sentència com aquesta i havent de enfrontar-nos a una empresa molt poderosa i amb grandíssims recursos econòmics, des de FAADA hem decidit anar a per totes i comptar amb un despatx jurídic extern que doni suport a la nostra àrea legal i un procurador.


Però defensar els animals en els tribunals als més alts nivells té un preu: 2.824,50€ per a ser exactes. Gràcies a l'ajuda de l'associació Fondo para la Defensa Legal de los Animales, hem pogut reduir aquesta xifra a 1.944,50€, però encara necessitem la teva ajuda per guanyar-li la batalla a Milanuncios i aconseguir una sentència històrica contra el tràfic d'animals.


Qualsevol aportació, per petita que sigui, compta: si us plau, col·labora amb un donatiu i ajuda'ns a marcar el principi de la fi del tràfic d'animals a Espanya!

AVÍS LEGAL: Tots els donatius rebuts es destinaran a cobrir els costos relacionats amb aquest cas. En cas d'arribar a la quantitat requerida ho informarem en les nostres xarxes socials i en el newsletter. Si sobrepassem aquesta quantitat, els diners excedents seran específicament destinats a d'altres accions similars dins de la nostra tasca en defensa dels animals. A FAADA vetllem per la rigorositat i la transparència de les nostres accions, per tant, podràs sol·licitar el contingut de les diferents factures si ho creus convenient. Així com desgravar el teu donatiu en la pròxima declaració de la renda. Només has de contactar amb nosaltres.

Actua  |  Notícies  |  Wiki FAADA  |  Fes-te'n Soci  |  Teaming  |  Botiga