dimarts, 12 de febrer del 2013

UNA MOLT DURA HISTÒRIA AMB UN FINAL FELIÇ...ULTIMA LLAR REUS

 COPIO:
 
UNA MOLT DURA HISTÒRIA AMB UN FINAL FELIÇ

La nit del 30 de gener van abandonar a la porta d'entrada del Centre de Recuperació d'animals abandonats l'Última Llar, una petita gosseta amb una ferida impressionant. Una ferida enorme, profunda, oberta e infectada que li ocupava tot l'abdomen. Una ferida tan greu que necessitava una atenció veterinària urgent per intentar salvar la vida de la gosseta, sense atenció veterinària la ferida era mortal.

Quan la vam trobar la van visitar les veterinàries i va veure que aquesta ferida no era acabada de fer, aquesta criatureta portava aproximadament una setmana amb les entrenyes obertes, patint no sabem com ni a on. Les veterinàries i tot el personal del Centre vam quedar commocionats davant el drama.

S'havia de trobar una solució per aquesta petita gosseta, ja havia patit prou, es mereixia una segona oportunitat. La seva mirada era d'absoluta pena i tristor, s'havia de fer tot lo possible per ella. Les veterinàries Alèxia Falco i Alèxia Oliva es van oferir per operar-la solidàriament.

La operació es va dur a terme al quiròfan del Centre de l'Última Llar i va anar be, el pronòstic era reservat, esperant una evolució favorable. Ara era necessari el caliu d'una casa d'acollida amb una persona dedicada a vetllar per la seva recuperació i poder fer-li les cures, administrar-li la medicació i controlar l'estat de la gosseta en tot moment.

Inmediatament una molt bona apadrinadora es va oferir per acollir-la i cuidar-la a casa seva. Gràcies a aquesta noia la gosseta s'està recuperant molt bé. Encara no l'han donat l'alta veterinària, necessita passar un temps més en la casa d'acollida, però es troba molt bé. Ja hi ha famílies interessades en la seva adopció.

Desitgem que aquesta història no es repeteixi, no es just abandonar al teu gos ferit mortalment. No tenim paraules per descriure el que ha fet el propietari d'aquest animal.

Aquesta preciosa, carinyosa i alegre gosseta es diu SORT, i des del fons dels nostres cors li dessitgem tota la sort del mon. S'ho mereix!!

Us anirem donant noticies de la petita Sort.