dilluns, 21 d’octubre del 2013

Jornada de Portes Obertes dia 27 d'octubre al Refugi Baic Camp Reus




Estimats socis, amics i amigues del Refugi Baix Camp,

El diumenge 27 d’octubre a partir de les 11 del matí farem una Jornada de Portes Obertes molt especial. Celebrarem que recentment hem arribat a les 1000 adopcions i que ja som 200 socis. Estem molt contents d’aquestes xifres i volem compartir-ho amb tota la comunitat que forma el Refugi, i de la qual en sou part. Esperem també que convideu amics i família a venir a visitar les instal·lacions i veure els animals que hi tenim.

Aquell dia estarà ja disponible el calendari 2014 del Refugi Baix Camp, amb imatges dels animals del Refugi i un magnífic disseny fet per un grup dels nostres voluntaris. Us demanem la vostra col·laboració per vendre’n com més millor, ja que amb la baixada de les subvencions, el calendari és una font de finançament molt important. Podeu vendre’n o regalar-ne a amics, companys, familiars,... A més, si ho desitgeu podreu adquirir altres productes de la nostra botiga: samarretes, forros polars, clauers, etc.

I al final del matí, aperitiu per a tothom.
  
Us esperem a tots, … als que veniu cada dissabte, als que no heu vingut mai, als que vau venir durant un temps però per algun motiu vau deixar de fer-ho , … Ens agradaria que fos un dia especial i emotiu, per conèixer o retrobar-nos amb altres persones amb qui compartim el desig d’ajudar els animals que ho necessiten.
  
La Junta Directiva de

REFUGI BAIX CAMP - CENTRE D’ADOPCIÓ D’ANIMALS

PD. Si voleu calendaris i no podeu venir el dia 27, podeu passar pel refugi qualsevol dissabte de 10 a 14 h. Si voleu, també us podem enviar els calendaris que vulgueu per correu postal (amb despeses de tramesa). Si feu una compra superior a 20 € (entre calendaris i/o productes de la botiga) us la portarem a casa. Per qualsevol dubte, truqueu al 636 579 473.